Mijn favorieten

Taxaties

Ons kantoor beschikt over drie NVM registermakelaar-taxateurs. Hoewel de titel van taxateur vrij is mag niet iedereen in Nederland taxeren. Hiervoor dient men in een taxateursregister ingeschreven te staan, zodat kwaliteit en opleiding gewaarborgd zijn. Onze taxateurs zijn ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Dit houdt in dat wij voor iedere bank of verzekeringsmaatschappij in Nederland mogen taxeren.
Het is niet toegestaan een woning te taxeren die door ons is verkocht of indien u bij ons de woning te koop zet.

Waarom kiest u voor een NVM taxateur ?

Taxeren is maatwerk. Iedere woning is anders en de woningmarkt is continu in beweging.NVM-taxateurs ondergaan een periodieke hercertificering. Zo blijft de kwaliteit van de kennis gewaarborgd. De NVM-makelaar is bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren.
Dankzij de NVM-database heeft uw NVM-taxateur vele referenties voor de taxatie tot zijn beschikking. Hierdoor kan een taxatie nog nauwkeuriger worden uitgevoerd. Ook is de NVM-taxateur op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie.
Een van de meest essentiële punten om de juiste waarde van uw onroerend goed te bepalen.

Wanneer heeft u een taxatie nodig ?

Een taxatierapport is vaak nodig voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek.
Maar ook bijvoorbeeld voor het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting.

Hoe is de kwaliteit gewaarborgd ?

Wij zijn voor het uitwerken van onze taxaties aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Geldverstrekkers wensen net als u, een helder en betrouwbaar inzicht.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.


  
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring